tadalafil.cz

LIDERIN – recenze a hodnocení produktu

Liderin

Liderin

LIDERIN

Samostatný web věnující se pouze tomuto výživovému doplňku jsem nenašel, na rozdíl od ostatních recenzovaných produktů na erekci. Liderin ale najdete ve více internetových obchodech např. i v eshopu pilulka.cz.

Doplněk stravy LIDERIN

Podle výrobce Liderin je vhodné užívat:

LIDERIN a LIDERIN Ginseng

V prodeji jsou dva typy tohoto přípravku. Rozdíl mezi nimi je ve složení a ceně. Liderin ginseng je dražší a obsahuje i ženšen, který pomáhá vyvolat a zlepšit erekci. Doporučené dávkování jsou 3 tablety minimálně 1 hodinu před pohlavním stykem. Délku trvání účinku jedné dávky se mi nepodařilo zjistit, ale samotné složení Liderinu (viz. tabulka) není nic extra a dá se předpokládat, že nedosahuje nejlepší výsledky.

Nebude Vám to ani dlouho trvat a na internetu najdete řadu negativních reakcí na tento přípravek. Když si k tomu ještě připočtu jeho složení a cenu jedné dávky cca 200 Kč, tak bych se při výběru určitě díval jiným směrem, např. TU.

Ať jsou Vaše zkušenosti s tabletami Liderin jakékoliv, napište mi to prosím do komentářů pod recenzi. Můžete tím pomoci mnoha dalším mužům najít správnou cestu k řešení jejich problémů s erekcí.

Líbila se Vám recenze? Dejte o ní vědět i Vašim známým.

 

4/5 - (8 votes)